• Boven Donkergroen
  • Boven Zeegroen
  • Boven Lichtgroen
  • Boven Groen
  • Lijn Onder Groen

Bso en peutergroep

BSO:
Bij buitenschoolse opvang Smallsteps Nijbroek is het altijd supergezellig. We zijn een intiem clubje met elkaar. Met één ruimte in de basisschool en maximaal elf kinderen halen we alles uit de dag wat erin zit. Knutselen, buiten verstoppertje spelen, voetballen. “Kunnen we ook proefjes doen, met van die knallen?” Tuurlijk, als het maar veilig is! Onze pedagogisch medewerker weet precies wat je kind nodig heeft en sluit er met uitdagende activiteiten op aan.
Onze pedagogisch medewerker is ook kampioen ideeën verzinnen. Maar kan ook goed luisteren. Hebben de kinderen een idee, dan pakken we dat op. Een toneelstuk bedenken? Brand maar los! Een sponsorwedstijd? Trek je gympen maar aan! Alles wat we doen, doen we samen. Dit versterkt de band tussen de kinderen. En ze leren er ook nog van. Dat is de buitenschoolse opvang van Smallsteps Nijbroek: samen op avontuur.
Onze BSO is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.45-18.00, en op woensdagmiddag van 12.15-18.00

Peuteropvang:
Bij Peuteropvang Smallsteps Nijbroek speelt je kind van 2 tot 4 jaar met leeftijdsgenootjes. We werken met een dagprogramma en steeds nieuwe thema’s. Elke woensdag en vrijdag beginnen we lekker met spelen en we sluiten de dag samen af in de kring.
Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool. Ook hebben we op vrijdagochtend een speciale samenwerking met de school en sluiten we een uurtje bij de kleuters aan in de klas, zo kan je kind alvast wennen aan de gang naar school.
Onze Peuteropvang is geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 8.15-12.15.

Ben je geïnteresseerd of wil je nog meer informatie, neem dan gerust contact met ons op! Dit kan met Justine Mellegers, Locatiemanager.
Te bereiken via justine.mellegers-vanzwanenburg@smallsteps.nl of 0622835116.

We horen graag van je!

  • Boven Lichtgroen
  • Boven Donkergroen
  • Boven Groen